Açık

KIRIKHAN BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ TERÖRÜ LANETLEDİ

11.12.2016
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İstanbul Beşiktaş’ta yapılan 2 ayrı saldırıda 38 şehidimiz ve 155 yaralı vatandaşımız için taziye ve geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Terör saldırısını kınayarak lanetleyen ve Şehit ailelerimize başsağlığı gazilerimize ise geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Yavuz mesajında;
“İstanbul’da yapılan iki alçak saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 30’u polis olmak üzere 38 vatandaşımız şehit olmuş, 155 vatandaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah tan rahmet, Gazilerimize acil şifa dilerken, Emniyet güçleri başta olmak üzere şehit yakınlarımıza, yüce Türk milletine sabırlar ve baş sağlığı diliyorum. Bu ve benzeri terör eylemleri ülkemizde hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır. Asker ve polislerimize, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yapılan her tür kalleşçe ve alçakça terör eylemleri millet olarak bizleri birbirimize daha çok kenetlendirerek birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmektedir. Asker ve polislerimizin her zaman yanındayız. Bu tür teröre asla teslim olmayacağız. Her türlü teröre karşı metanet içerisinde onurlu ve gururlu duruşumuzla yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.” Dedi.

dsc_4983-1024

sehit-polis-taziye-horz