KAYMAKAM ERKAYIRAN VE BAŞKAN YAVUZ’DAN GARNİZON KOMUTANINA TAZİYE ZİYARETİ

02.06.2017
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Mülki Amirler Garnizon Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundular.
31 Mayıs 2017 tarihinde Şırnak İli Şenoba ilçesinde Helikopter kazası sonucu 13 askerimizin şehit olması dolayısıyla Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İlçe Jandarma Komutanı Temel Aday ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan ile birlikte Kırıkhan Garnizon Komutanı Süleyman Erdemir’i makamında ziyaret ederek taziyede bulundular.
Kaymakam Erkayıran, Başsavcı Kapağan, Başkan Yavuz ve Emniyet Müdürü Özkan Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba ilçesinde yaşanan helikopter kazası sonrası şehit olan askerlerimiz için Garnizon Komutanlığında yaptıkları ortak taziye açıklamasında; “Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde elim bir helikopter kazası yaşanmış ve helikopterde bulunan 13 askerimiz şehit olmuştur. Bu kaza, milletimizi ve bizleri derinden üzmüştür. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için şehit düşen her bir askerimiz, milletimizin gönlünde ve dualarında daima yaşayacaktır. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Allah bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın.” ifadelerine yer verdiler.