29 Haziran Perşembe

KAYMAKAM ERKAYIRAN VE BAŞKAN YAVUZ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI DİNLEDİ

19.04.2017
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa ERKAYIRAN Başkanlığında İlçemiz Öğretmenevi Toplantı Salonunda Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik bir toplantı yapıldı.
Toplantıya Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim AYAZHAN, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa KAZANCI, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah KARAMAN, Dernek Başkanları ve Engelli vatandaşlarımız katıldılar.
Yapılan toplantıda; Engelli vatandaşlarımızın yaptığı projeler hakkında görüşleri alınarak, günlük yaşamlarında karşılaştığı sorunlar dinlendi. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın istek ve görüşleri alınarak bu sorunların çözümlenmesi konusunda kararlar alındı.

Açık
Açık