Açık

KARNE TATİLİ 09 HAZİRAN CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

08.06.2017
2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KARNE TATİLİ 9 HAZİRAN CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ve öğrencilerin tatile girmesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

“Sevgili öğrenciler, hayatımızın her alanında olduğu gibi okul sürecinde de verdiğiniz emeklerin, fedakârlıkların sonucu olan karnelerinizi 9 Haziran Cuma günü alacaksınız.

Büyük bir heyecan ve umutla başladığınız 2016-2017 eğitim ve öğretim yılını 9 Haziran Cuma günü tamamlamış bulunuyorsunuz. Ancak, unutulmamalıdır ki karne notları sadece eğitim gören öğrencilerin değil onları hayata alıştıran bizlerin de bir değerlendirilmesidir. Okullarımızda eğitim ve öğretim sadece öğrencilere değil, aynı zamanda çocuklarımızı hayata hazırlayan, evlatlarına katkı sağlayan ailelere ve bizlere de not verilmiş olmaktadır. Anne ve babalarımız öğrencilerimizin notlarını değerlendirirken bu hususları göz önünde bulundurmalıdırlar.

Öğrenciler ve öğretmenlerimiz için huzurlu ve başarılı ancak bir o kadar da uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılı da geride kalırken, 2016-2017 eğitim öğrenim yılında öğrencilerimize harcadıkları yoğun çaba ve emeklerinden dolayı başta Öğretmenlerimiz ve Okul İdarecilerimiz olmak üzere, Öğrenci velilerimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bütün personellerine teşekkür eder aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu tatil günleri dilerim. Her şey gönüllerinizce olsun.”

Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı