Açık

‘’KALBİNİZ KADAR TEMİZ BİR KIRIKHAN’’ PROJESİ DEVAM EDİYOR

28.11.2014 Cuma
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un talimatları doğrultusunda, ‘kalbiniz kadar temiz bir Kırıkhan’ projesi kapsamında 27-28 Kasım Perşembe ve Cuma günü, Gündüz Mahallesi, Çankaya Mahallesi ve Bahçelievler mahalleleri ve boş arsa ve alanlarda ekstra bir temizlik yapılmaktadır. Temizlik İşleri Müdürü Ömer Güder ve temizlik işleri kolbaşı Veysel Yurtseven yönetimindeki temizlik ekipleri yapılan planlama doğrultusunda haftanın 3. Günü, her gün bir mahallemizde ekstra bir temizlik yapılacaktır, bu temizlik çalışması devam edecektir. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Mahalle sakinlerinden daha temiz Kırıkhan için mahalle sakinlerinden çevreye duyarlılık göstermelerini istedi.

Fotoğraf1015

Fotoğraf1016