KADİR GECESİ ETKİNLİKLERİ

13.07.2015
Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir gecesinde müminler camileri doldurarak huzur içerisinde ibadetlerini yaptılar. Kırıkhan Belediyesi bu güzel mübarek gece dolayısıyla ilçe merkezinde 47 caminin içi ve dışını temizleterek gül suyu ile yıkandı. Kanatlı caddesi ve diğer ana arterlere de gül suyu püskürtüldü.
Kadir gecesi yatsı ve teravih namazları sonrası Merkez Ulu cami önünde tekrar gül suyu sıkılarak ibadet sonrası cami cemaatına lokum ve şerbet ikramı yapıldı.
Müslümanların sabırla, heyecanla ve özlemle beklediği Kadir gecesi dualarla ve ibadetlerle gerçekleştirildi.
DSC_0015DSC_0061