İŞKUR TYP ÇALIŞMA SÜRESİ UZATILDI

İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) projesi kapsamında Hatay’da İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile Belediye Birimleri bünyesinde çalışan personellerin çalışma süreleri uzatıldı.
Kırıkhan Belediyesi ile Çalışma ve İş Kurumu (İş kur) arasında Toplum Yararına Program (TYP) işbirliği ek protokolü imzalandı. İş kur İl Müdürü Ziya Yüksel’in makamında gerçekleşen ek protokol imza törenine, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve İşkur İl Müdürü Ziya Yavuz katıldılar.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “İŞKUR (TYP) Toplum Yararına Program Projesi kapsamında Hatay’daki Belediyeler bünyesinde çalışan personellerin çalışma süreleri uzatılmıştır. Bizim ilçe Belediyemizin de İşkur TYP projesi kapsamında çalışan personellerinin de Çalışma süreleri 1 ay uzatılmıştır. İŞKUR İl Müdürlüğüne teşekkürlerimi sunuyor, işbirliğimizin devamlılığını diliyorum. İşkur çalışma süresinin uzatılmasında ve vatandaşlarımıza istihdam sağlayan projenin devam etmesinde büyük katkı sağlayan Hatay Milletvekillerimize, Bakanlarımıza ve Hükümetimize teşekkür ediyorum” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM