İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

02.09.2015
İl Milli Eğitim Müdürü V. Kemal Karahan, Kırıkhan İlçe Milli eğitim Müdürü İbrahim Kuyubaşıoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ziyaretçilerini karşılayarak makamında ağırladı ve bir süre görüştüler. İl Milli Eğitim Müdürü V, Başkan Ayhan Yavuz’a Milli Eğitim Teşkilatına yapmış olduğu maddi manevi destekleriyle 2015 – 2016 Eğitim Öğretim yılı için ilçemizdeki ‘’Temiz Okul, Sağlıklı Okul’’ projesi kapsamında bütün okullarımızın temizlenerek eğitim öğretime hazırlanması için göstermiş olduğu duyarlı davranışından dolayı teşekkürlerini belirttiler. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ziyaretin şahsım ve ilçem adına onur duydum diyerek Okullar ve öğrenciler bizim geleceğimizin teminatıdır, ne kadar yatırım yapsak da azdır söylemiyle ziyaretçileriyle bir süre görüştüler.
Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ziyaretçilerini yolcu etti.