Gök Gürültülü

HESOB ÜYELERİ VE ESNAFLAR YEMEKTE BULUŞTU

Kırıkhan ve Hassa Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkhan’da düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldiler.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hesob Başkanvekili Uğur Fırat, Hesob Yönetim Kurulu Üyesi ve Reyhanlı Şöförler Odası Başkanı Ali Bayır, Hesob Yönetim Kurulu Üyesi A.Gani Kit ve Birlik yönetim kurulu üyeleri, Esnaf Sanatkarlar Bölge Birliği Başkanı İsmail Toklucu, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş, Kırıkhan ve Hassa oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Birlik, Beraberlik, Dayanışma ve İstişare toplantısında bir araya geldiler.

Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda söz alan başkanlar Esnafların sorunlarını dile getirdiler.

Hesob Başkanı Abdulkadir Teksöz “ esnaflarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Esnaflarımızın sıkıntılarını çözmek için gerekenlerin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Toplantıda konuşan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise “Esnaflarımızın sorunlarını birlikte hareket ederek çözüme kavuşturacağız” dedi.