HAYDİ KIRIKHAN DOĞALGAZ’A ABONE OLALIM

13.10.2015
Haydi Kırıkhan, Temiz bir Kırıkhan, temiz bir çevre için el ele verelim, sağlıklı bir yaşam bizi bekliyor. Doğalgaza abone olalım.
İlçemiz için olmazsa olmazımız olan doğalgaz çalışmaları hız kazandı. Bölge Milletvekilimizin yoğun uğraşları, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un istekliliği ve azmi sonucu doğal gaz için abonelik aşamasına gelindi.
Doğalgaz havayı kirletmeyen, doğaya zarar vermeyen, yandığı zaman atık maddeler getirmemektedir. Doğalgaz, doğanın çevrenin insan geleceğinin ciddi bir sigortasıdır. Yüksek ısı değeri olan verimli bir yakıttır. Otomatik kontrole daha uygun olması nedeni ile enerji tasarrufu sağlamaktadır. Doğalgaz diğer yakıtlardan ucuzdur. Doğalgazın kullanıldığı sistemlerde yanma kontrolü kolayca yapabilmekte, sabit bir verim elde edebilmektedir.
Gelişen ve değişen dünyada, hava şartları ve ısınma ihtiyacını en iyi karşılayan enerji doğalgazdır. Çünkü
Doğalgaz zehirsizdir
Doğalgaz havadan hafiftir
Doğalgaz çevreyi kirletmeyen yakıttır.
Doğal temiz bir yakıttır.
Doğalgaz kazanımları yüksek verimlidir.
Doğalgaz ekonomiktir.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ilçe halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Şimdiye kadar yapamadığımız ve çeşitli hizmetlerden yoksun kalan ilçemiz için sosyal, ekonomik, doğa ve temiz bir yaşam için Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ile birlikte verdiğimiz yoğun emekler sonucunda doğalgaz için abonelik aşamasına getirdik. Artık söz sırası ilçe halkımızda, bir an önce abone olalım, doğalgaza kavuşalım söyleminde bulundu.

Dogalgaz brosür renkli

BİR YORUM YAZIN