Açık

“HAYAL ETTİĞİMİZ KIRIKHAN’I YİNE SİZLERLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, 24.01.2016 Pazar günü Kırıkhan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin Olağan Mali Kurul toplantısına katıldı. Toplantıda onur konuğu olarak konuşan Başkan Yavuz; “Bu salondan başlattığımız ve söz verdiğimiz gibi vekilimiz Mehmet Öntürk’ün de büyük çabalarıyla Doğalgazın ilçemize gelmesi kesinleşmiş olup, inşallah ilk kazmayı 3 ay sonra vuracağız. Aynı zamanda tam teşekküllü 6 gün boyunca hizmet verecek Muayene İstasyonu için projesi hazır ve yer tespitini yaptık. Yine vekilimiz Öntürk’ün gayretleriyle Gençlik ve Spor Bakanımızdan 2000 kişilik Kapalı Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu sözünü aldık. Eğitime destek vermek amacıyla 10 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan 400 kişilik Üniversite Kampüsü ve 35 dönüm üzerine kurulacak olan 8000 öğrenci kapasiteli Üniversitemiz için de Çamlık mevkii Atatürk Çay Bahçesinin üst tarafındaki Belediyemize ait arazinin tapusunu Bakan Kılıç’a verdik. Organize Sanayi için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar 2016 yılı itibarıyla başlamış bulunuyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Osmanlı Köyü ve Çocuk Köyü projemizi kısa bir süre sonra hayata geçireceğiz. Daha bunun gibi birçok önemli projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımız sürüyor. Vekilimiz Mehmet Öntürk’le birlikte hayal ettiğimiz bir Kırıkhan’ı yine sizlerle birlikte inşa edeceğiz” Dedi.