Hatay’ın Ak Partili 11 Vekil Adayı Kırıkhan’da

24 Haziran’da yapılacak 27.Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri için AK Parti Hatay milletvekili adayları Kırıkhan’da tanıtıldı.

Sırasıyla Erzin, Dörtyol, Payas,İskenderun,Arsuz,Belen’de  AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantılarından sonra AK Parti Kırıkhan ilçe Başkanlığına gelerek ziyarette bulunan milletvekili adaylarının, parti salonunda toplanan partililere tanıtımı yapıldı.

Partililerin de yoğun katılım gösterdiği tanıtım toplantısında, AK Parti’nin ve Türkiye’nin bu seçimden yine başarıyla çıkacağını belirten AK Parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, “Gece gündüz demeden mücadele edeceğiz, durmayacağız, yorulmayacağız, hep birlikte daha güçlü olacağız” dedi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Başkan Ayhan Yavuz  konuşmasında, “Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah seçimden yine başarılı bir şekilde çıkarak 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçeceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok. Ülke genelinde olduğu gibi Kırıkhan’da da seçimden zaferle çıkacağız. Temayyül yoklama sıralarında herkesin gönlünde bir aslan yatıyordu. Ama şuan 11 tane birbirinden değerli Milletvekili adayımız var . Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’n görevlendirdiği ve bizimde arkasında durduğumuz gece gündüz demeden çalışacağımız 11 arkadaşımız var. Bu ülkenin geleceği için bu ülkenin üzerinde oynanan oyunları bertaraf etmek için tek yumruk halinde 24 Haziran günü sandıkları açılıp  sonuçlar alınana kadar durmak yok yola devam diyoruz. Allah’ın izniyle de Hatay’da 5 bize yetmez 6-7 Milletvekilini hesaplayarak çalışmalarımızı yapmalıyız. Tüm milletvekili aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler de, dün Yüksek Seçim Kuruluna verilen listeyle birlikte 11 Milletvekili adayını 15 ilçe teşkilatında partilileri kucaklaştırıp 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinden zaferle çıkmak için vakit geçirmeden mücadele vereceklerini söyledi.

Daha sonra Milletvekili Adayların tek tek çıkarak konuşmalarını gerçekleştirdi.