HACI HASAN ŞANDIR CAMİİ DUALAR EŞLİĞİNDE İBADETE AÇILDI

13.05.2016
Ceylanlar Gayrimenkul tarafından Merhum Hacı Hasan Şandır anısına Kırıkhan Bahçelievler Mahallesi, Şehit Onur Karasu Caddesi üzerinde yaptırılan Hacı Hasan Şandır Camii inşaatı bitirilerek bugün Cuma namazı öncesi ibadete açılarak birlikte Cuma namazı kılındı.
Cami açılışına; Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Eski Milletvekili MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, MHP Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, HSYK Başkanı Mehmet Durgun, İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat, İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Temel Aday, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, diğer protokol, Basın Mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta günün anlam ve önemine binaen Mehmet Şandır, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve İlçe Kaymakamı Hasan Gözen kısa birer konuşma yaparak İlçe ve Mahalle halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İl Müftü Yardımcısı Mustafa Kara’nın okuduğu dualar eşliğinde Hacı Hasan Şandır Caminin açılış kurdelesini birlikte kestiler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM