KIRIKHAN GÖLBAŞI MAHALLESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

05.12.2016
Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Gölbaşı mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmaları son hızla devam ediyor.
Kırıkhan Belediyesinin Topboğazı İmece mevkiinde kurduğu Saatte 220 ton asfalt üreten yeni Asfalt şantiyesinin de hizmete girmesiyle birlikte asfalt çalışmaları ilçe genelinde daha hızla bitirilmeye başlanırken Başkan Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Kış dönemi girmesine rağmen havaların yağışsız geçmesi sebebiyle ilçe genelindeki asfaltlama çalışmalarının hızlandırıldığını ve en son Gölbaşı mahallesinde başlatılan asfaltlama çalışmalarının sokak sokak devam ettiğini belirtti.
Gölbaşı mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını Gölbaşı mahalle muhtarı Abdo Bilgin ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Yavuz yaptığı açıklamada; “Kilit taşı ve asfalt şantiyelerimizin seri olarak ürettiği asfalt ve kilit taşları ile Asfalt ve Kilit taşı çalışmalarımız yakın bir zaman sonra tüm mahallelerimizde bitmiş olacak, böylece halkımız yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulmuş olacaklar. Bizlerde hemşerilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yine halkımızla birlikte yaşayacağız. Hemşerilerimiz hizmetlerin en iyisine layık. İnsan odaklı çalışmalarımız ilçemizin tüm mahallelerinde belirlenen programlar dahilinde devam ediyor. Çalışmalarımızdan dolayı hemşerilerimizin bizlere olan hoşgörüsü için çok teşekkür ediyorum” dedi.

_dsc4506

_dsc4515