GELENEKSEL İSTANBUL’DA HATAY GÜNLERİ FUARINDAYIZ

Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ Hatay’ ın ve ilçemiz Kırıkhan’ nın tarihi ve kültürel zenginliklerini daha geniş kitlelere aktara bilmek amacıyla bu yıl 05-09 Ekim 2016 günlerinde 6. Sı düzenlenecek olan İstanbul’ da geleneksel Hatay günleri fuarına Kırıkhan belediyesi olarak güçlü bir ekip ile katılıyoruz. Ayrıca fuara kendisinin de katılacağını, meclis üyesi Suphi TAŞ, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur POLAT ile birlikte belediye personellerinden oluşan bir ekip ile katılıyor. Başkan Ayhan YAVUZ Fuarda ilçemizin turizm’ ini, ekonomisini oluşturan pamuk, kavun, ve marka olan havuç, Karamehmet narını, Beyazıd-ı Bistami Hz. lerini tanıtarak fuardaki standımızda ziyaretçilere ikramlar yapılacaktır. Ayrıca Ayhan Yavuz İstanbul’ daki hemşerilerimizle bir araya gelerek ilçemizdeki değişimi ve gelişimi anlatarak özlemlerine yardımcı olacağız söyleminde bulundu.

hatay-gunleri

BİR YORUM YAZIN