28 Nisan Cuma
Evde Bakım Hizmetleri

VİDEO BİLGİ

SOSYAL BELEDİYECİLİK PROJESİ KAPSAMINDA; YAŞLI, KİMSESİZ, BAKIMA MUHTAÇ VE ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZLA GÖNÜL BAĞI KURUYORUZ
Kırıkhan Belediyesi olarak çok yankı uyandıran ve örnek teşkil eden sosyal belediyecilik hizmetlerimizden evde temizlik, bakım ve sağlık taraması projemiz her gecen gün daha da büyümeye devam ediyor.

Toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak, toplumsal dayanışma, gelişme ve bütünleşmeyi güçlendirmek amacıyla, Kırıkhan da bulunan bakıma muhtaç, yaşlı ve engelli bireylere yönelik projeler hazırlayarak dezavantajlı durumda bulunan vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmesini sağlıyoruz.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında bugüne kadar, Kırıkhan ilçe merkezindeki toplam 693 yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızla , 107 engelli vatandaşlarımızın evleri, belediyemiz personelleri tarafından temizlenirken,
erkek vatandaşlarımızın da saç ve sakal tıraşları yapılmakta, onlara daha güzel, daha sağlıklı bir ortamda yaşama imkânı sunulmaktadır.

görüntülendi
YORUM YAPMAYA NE DERSİNİZ ?