DOĞAKA Teknik Destek ve Eğitimi Bitti

06.03.2015
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2014 yılı teknik destek Kasım-Aralık dönemi kapsamında belediyemizin hazırlamış olduğu ve kabul edilen “Avrupa Birliği Fon Kuruluşlarına ve Ulusal Fon Kuruluşlarına Proje Hazırlama Eğitimi” projesinin sözleşmesini 26 Ocak 2015 tarihinde imzalamıştık.
Bu teknik destek programının ikinci adımı olan eğitim verilmesi süreci 5 Mart 2015 tarihinde Kurtlusoğuksudaki ek hizmet binamızın proje odasında başladı. Bugün kapanışı yapılan bu program kapsamında 8 personelimiz eğitimini başarılı şekilde tamamladılar.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, “Umuyorum ki çok verimli olan bu program sayesinde belediyemiz artık hibe programlarından azami şekilde faydalanacaktır. Bu eğitimi alan personellerimiz şuan açık olan 2015 yılı turizm alt yapısının geliştirilmesi mali destek programına da bir proje hazırlayarak ikinci kez DOĞAKA dan destek alacaklardır.”
Görsel anlamda insanların yaşam kalitesini arttıracak, onlara katına değer katacak projeleri ortaya koymamız lazım, onlardan en önemli olanı da DOĞAKA ‘dır.
Allah yardımcımız olsun. Belediyemiz ve ilçemize hayırlı uğurlu olur inşallah.