ÇORUM İLİ SUNGURLU İLÇESİNDEN İLÇEMİZE VE MEHMETÇİKLERİMİZE DESTEK ZİYARETİ

Afrin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek üzere Çorum ili Sungurlu ilçesinden 8 köy Derneği birleşerek ilçemize moral ve destek ziyaretinde bulundular.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Çorum ili Sungurlu ilçesinin 8 köy derneğinin 100 kişilik köy heyetini Kırıkhan’da ağırladı. Misafir heyet daha sonra Bayezıd-i Bistami Hz Türbesine ve kahraman Mehmetçiklerimize ziyarette bulunarak askerlerimizin her daim zaferler kazanması için dualarda bulundular. Çorum’dan gelen dernek üyeleri A Haber ekibine de ziyarette bulunarak başarı dileklerinde bulunduktan sonra canlı yayın programına katıldılar.
Türbe ziyaretinde Afrin’de destan yazan kahraman Mehmetçiklerimizin zaferlerle dönmesi için ve şehit düşen askerlerimizin ruhları için Mevlidi şerifler okunarak dualar edildi. Çorum Sungurlu heyetinin Askerlerimiz için getirdikleri yardım malzemeleri yetkililere teslim edilirken iki ayrı tezgaha kurulan dönerler önce Mehmetçiklerimize gönderildi ardından da türbeye ziyarete gelen vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuldu.
Başkan Yavuz misafirlere türbe ile ilgili bilgiler verdikten sonra Zeytin Dalı Operasyonu ve Belediyelerimizin operasyon boyunca askerlerimize ve ordumuzun başarısı için yaptığı destekler hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra Başkan Yavuz yaptığı açıklamada “Çorum’dan gelen misafirlerimizin Rabbim desteklerini ve hayırlarını kabul etsin. Sungurlu ilçesi Belediye Başkanımıza ve köy Dernekleri heyetine Mehmetçiklerimize göstermiş oldukları moral ve destek ziyareti nedeniyle teşekkür ediyoruz” Dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM