ÇARŞI ESNAFIMIZI MUTLAKA KALKINDIRMAMIZ GEREKİR

Belediye Başkanı Sayın Ayhan YAVUZ Çarşı Esnafları Dernek Başkanı Sayın Turan İNCİ ve Çarşı Esnaf Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Akşam Yemeğinde bir araya geldi.
Yeni kurulan Kırıkhan çarşı Esnafları Derneğinin vermiş olduğu yemeğe katılan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Öncelikle böyle güzel bir girişimde bulunan esnaf arkadaşlarımızı kutluyorum. Ben buraya Belediye Başkanı olarak değil, bir esnaf olarak gelmiş bulunuyorum. Bende bir esnaf olarak çekilen sıkıntıları çok iyi biliyorum. El ele verip bunları çözemezsek başarılı olamayız. Bunun içinde Belediye olarak kapımız esnafımıza sonuna kadar açıktır. Bende bu konuda her türlü desteği vereceğim. Bir ilçeyi kalkındıran ekonomidir. Ekonomi de çeşit çeşittir. Şu anda en kısa yoldan insana dayalı ekonomiyi hayata geçirerek esnaflarımızı düzlüğe çıkartmamız gerekir. Daha sonra olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi Üniversitedir. Kırıkhan’a mutlaka iyi bir fakülte kazandırmamız gerekir. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.
Bölgemizin en büyük projelerinden bir tanesi de Tünel projesidir. Bu proje hayata geçtiğinde işsizlik sorunu ortadan kalkacak ve esnaflarımızdan gelir düzeyi yükselecektir.
Ben yeniden güzel bir girişimde bulunarak bu derneği kuran Dernek başkanı Turan İnce ve çarşı esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

DSC_0021 DSC_0031