BİZİM MAHALLE FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediyesi ve Kırıkhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen, 14 mahallenin katıldığı ve 7 hafta sürecek olan “BİZİM MAHALLE FUTBOL TURNUVASI” bugün başladı.
Kırıkhan Şehir Stadyumu Suni Çim Sahasında saat 15:30’da saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının akabinde Gölbaşı Mahallesi ile Kurtuluş Mahallesi takımlarının maçıyla start alan maçın sembolik başlama vuruşunu Kırıkhan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bestami Gündüz ve İşadamı Rahmi Vardı birlikte yaptılar.
Kırıkhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bestami Gündüz Turnuvanın açılış maçında yaptığı konuşmada; “Bu Turnuvanın düzenlenmesinin amacı geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, spor alanlarına teşvik etmek, sosyal iletişimi güçlendirerek, Kırıkhan’ımızın gururu olan Kırıkhanspora ve futbolumuza yeni yetenekler kazandırmaktır. 14 mahallenin katıldığı ve 7 hafta sürecek olan BİZİM MAHALLE FUTBOL TURNUVASI’nın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.