BELEDİYE TEMİZLİK İŞÇİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ;

15.01.2016
“ALTIN KALPLİ TEMİZLİK İŞÇİSİNİN BULDUĞU İÇİNDE ALTIN BULUNAN ÇANTA SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ”
Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personellerden biri olan Gökhan ÜMİT’ten örnek davranış.
Gökhan ÜMİT,TAYYİP ERDOĞAN BULVARINDA kaldırımları ve yolları süpürme görevini ifa ettiği sırada yerde içerisinde gerdanlık ve 2 adet Burma bilezik bulunan küçük bir bayan çantası buldu.Gökhan ÜMİT bu olayı Temizlik işleri Müdürü Ömer Faruk GÜDER’e bildirdi. Ömer Faruk GÜDER’de durumu hemen Belediye Başkan Yardımcısı Ali KURTER’e iletti. Bunun üzerine çanta içerisindeki kimlik yardımıyla çantanın sahibi olan Meryem ANKAY aranarak Belediyeye davet edildi.
Ali KURTER,Bulunan çantayı Meryem ANKAY’a teslim ederken şunları söyledi; “Temizlik personelimizin yaptığı örnek davranıştır.Personelimizi bu davranışından dolayı tebrik ediyorum.Bu onuru Belediyemize yaşatmasından dolayı Başkanımız Sayın Ayhan YAVUZ’la da görüşüp Gökhan ÜMİT’i ödüllendirmeyi düşünüyorum” diyerek çantayı sahibine teslim etti.
Konuyla ilgili duygularını dile getiren Meryem ANKAY’da; “Çantamı kaybettiğimde çok üzülmüştüm.Çünkü;İçerisinde Gerdanlığım ve iki adet Burma bileziğim bulunuyordu.Çantamı bulan Gökhan beye çok teşekkür ederim.Allah onu çocuklarına bağışlasın.Bu devirde böyle insan bulmak çok zor” dedi.
Gökhan ÜMİT’de duygularını dile getirerek Allah haram yedirmesin dedi.
12493867_462321740622094_6636929058787867832_o

BİR YORUM YAZIN