BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİKTE

07.05.2015
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Belediye Meclis Üyeleri Belediyemiz tarafından yapılan üst yapı çalışmalarını gözlemlediler. Başkan Ayhan Yavuz ‘’hizmetlerimiz hava şartları el verdiği sürece devam edecektir. İlçemizde 119 yerleşim birimine hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Süreç içerisinde bütün birimlerin sorunlarını çözeceğiz.’’ Bugüne kadar 225 bin m2 parke taşı döşenmiştir. Başkan Ayhan Yavuz meclis üyeleriyle birlikte Yeni Mah. Kanal Sokak dere kenarında yeni yapılan refüj, elektrik kablosu döşemesi ve toprakların düzeltilmesi çalışmalarını gözlemlerken çalışanlardan bilgi aldılar. Vatandaşlarla sohbet ettiler. Ayrıca Yeni Mahalle Kırlangıç ve Sümbül Sokakta yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde incelediler.