BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ KIRIKHAN, HASSA VE REYHANLI BÖLGELERİNDEKİ KARAYOLU SORUNLARININ ELE ALINDIĞI TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Kırıkkhan, Hassa ve Reyhanlı bölgelerindeki Karayolu sorunlarının ele alındığı toplantı Kırıkhan’da gerçekleştirildi.

Toplantı, 01.08.2018 Çarşamba günü sabah saat 09.00’ da Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Sosyal tesisinde yapıldı.
Toplantıya, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hatay Vali Yrd.Orhan Mardinli, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Karayolları Bölge Müdürü Yakup Dost, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, diğer İlçe Belediye Başkanları, Hatay Oda Başkanları, Ak parti İlçe Başkanları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı  toplantıda , Hatay’daki kamulaştırılan yollar ve bölgemizdeki diğer yol meseleleri  masaya yatırıldı.
Toplantıda konuşma yapan Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman; “Bölgemizin sorunlarını çözmeye gayret gösteriyoruz. Bölgemizin sorunlarını yerinde görmek ve  gerekli çözüm adımını atmak için  bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu sorunları kısa sürede çözerek, bölgemizin karayolu sorununu ortadan kaldırmak, sürücülere rahatlık sunmak istiyoruz” dedi.

Daha sonra küsüye gelen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Bundan sonraki süreçte sorunları masaya yatırıp masada çözüyoruz. Artık Türkiye’de kaos değil, yeni Hükümet sistemi var. Yeni Hükümet sisteminde Milleti kapıda bekleten değil, vatandaşın ayağına giden hizmet anlayışı var” dedi.

Hatay’a yapılan karayolu hizmetlerle ilgili konuşma yapan Karayolları Bölge Müdürü Yakup Dost; “Devam eden 14 projemiz var. Hatay’ın her yerinde çalışmalarımız devam ediyor. İslahiye – Hassa – Kırıkhan kara yolları, Kırıkhan – Topboğazı karayolu, Kırıkhan – Reyhanlı karayolu, Kırıkhan  ve Kumlu’ da yapılan köprüler ve diğer ilçelerde yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir” dedi.