BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

01.12.2014
*Park bahçe müdürlüğü ekipleri hastane karşısındaki parkın ağaçlarını budama ve temizleme çalışması başladı.
*Park bahçe ekiplerince yörükler bulvarındaki kaldırım ve refüj temizleme çalışması başladı.
*Barbaros Mahallesi 31. Sokakta parke taşı döşeme çalışması bitti.
*Barbaros Mahallesi 30. Sokakta parke taşı döşeme çalışması başladı.
*408 Evler Mahallesi bulvar caddesi kaldırım çalışması bitti. Parke taşı döşeme çalışması devam ediyor.
*Aydınlı Mahallesi 622. Sokakta asfaltlama çalışması devam ediyor.
*Kız İmam Hatip Lisesi giriş yolu bordür döşeme çalışmasına başlandı. Daha önceki ziyaretinde yolu yapım talimatını veren Başkan Ayhan Yavuz yol çalışmasını bordür döşenmesini inceledi, öğrencilerle sohbet etti.
*Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Park ve bahçe müdürlüğüne giderek, park bahçe müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı.
*Daha sonra Aydınlı Mahallesi 622. Sokaktaki asfaltlama çalışmasını inceleyerek buradaki yol kaymasını önlemek ve asfalta zarar vermemesi için bordür döşenmesi için fen işleri ekibine talimat verdi. Buradaki mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılandı. Çocuklar yanına gelerek sevgi gösterisinde bulundular. Buradan Aydınlı Mahallesi 625. Sokağa geçerek daha önce yapılmış yolların eksiklerini gözlemledi. Vatandaşlarla sohbet ederek bir vatandaşın evini ziyaret etti kahvesini içti.
*Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Mimar Sinan Mahallesi 674. Sokakta oturan Hanifi Yıldırım ailesinin 5 yaşındaki lösemi hastası oğulları Abdulsamet Yıldırım için evin yolunun açılma çalışmasını başlattı. ‘’Bu yol Abdulsamet Yıldırıma umut olacak, Ambulans bu yola girip çıkacaktır’’ diyerek buradan ayrıldı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM