Açık

BAŞKAN YAVUZ’UN İLÇE GENELİNDE BAŞLATTIĞI KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDİYOR

10.02.2017
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un ilçe genelinde başlattığı Kilit taşı döşeme çalışmaları artarak devam ediyor.

Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bahçelievler Mahallesi 510 sokata, Kurtlusoğuksu Mahallesi ve Fatih mahallesi Tepebaşı sokakta kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirildi.

Başkan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “ İlçemizin bütün mahallelerinde asfaltsız ve kilit taşı döşenmeyen hiçbir sokağı kalmayacak. Kilit Taşı ve Asfalt şantiyelerimizin kurulmasıyla birlikte yaptığımız çalışmalar her geçen gün artarak devam etmektedir. Fen İşleri Müdürlüğümüzün programlı çalışmalarıyla birlikte bütün mahallelerimiz kilit taşı döşenerek veya asfaltlanarak halkımız kışın çamurdan ve yazın tozdan kurtulmuş olacaklar. Kırıkhan Belediyesi ekipleri şehir genelinde sorumluluk kapsamındaki mahallelerde ihtiyaç duyulan alanlarda yeni döşeme haricinde bakım ve onarım çalışmalarıyla da vatandaşlarımıza kolaylık sağlamaya devam ediyor. İlçemiz için başlattığımız insan odaklı çalışmalarımız her geçen gün artarak devam edecek. ” Dedi.