Hafif Yağmurlu

BAŞKAN YAVUZ”TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

“Şehitlik, Allah katında en üst mertebelerden birisidir” diyen Başkan YAVUZ, yayınladığı mesajında şunları söyledi;

“Şehitler haftası; Birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı olan, üzerinde yaşadığımız bu topraklar için gözünü kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizi andığımız önemli bir haftadır.
Ülkemizi, vatanımızı, bayrağımızı koruma uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden Aziz şehitlerimiz, milletimizin bölünmezliğinin en önemli göstergesidir. Uğrunda büyük bedeller ödenen, aziz vatanımızın mevcudiyeti ve göklerde hür bir şekilde dalgalanan şanlı al bayrağımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktıkları en kutsal emanetleridir.
Dün olduğu gibi bugün de vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak ve gelecek nesillerimizi vatan sevgisiyle yetiştirmek uğruna, canları pahasına mücadele ederek bu toprakları vatan yapan isimli, isimsiz bütün kahramanlarımız ülkemizin ebedi teminatı olmuşlardır.
Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilerek aynı topraklar üzerinde kardeşçe yaşamasına vesile olan, huzur ve güven ortamının her daim sürmesi için gözlerini kırpmadan kendi hayatlarını feda eden tüm Aziz şehitlerimizi 14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları Şad, Mekânları cennet Olsun”
Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı