Açık

BAŞKAN YAVUZ’DAN YBO KROS TAKIMINA MORAL ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, Aksaray’da yapılan yarışmalarda Bölge ikincisi olan Kırıkhan YBO Yıldız Erkekler Kros Takımıyla, bölge üçüncüsü olan Yıldız Kızlar Kros Takımına Adana’da yapılacak olan yarışmalardan önce moral-motivasyon ziyareti yaparak öğrencileri tek tek tebrik etti.

Başkan Yavuz, burada yaptığı açıklamada; “Aksaray’da yapılan yarışmalarda dereceye girerek Türkiye finallerinde Hatay’ı temsil edecek olan Kırıkhan YBO Kız ve Erkek Kros takımlarımızı tebrik ediyor ve onlardan Adana’daki yapılacak finallerde başarılı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Daha sonra YBO öğrencileriyle birlikte okulu gezen Başkan Yavuz. Okul içinde yapılan bazı projeleri inceleyerek Okul Müdürü Mustafa Yaşan’dan bilgi aldı.