BAŞKAN YAVUZ’DAN TÜLİN DURGUN YETİM’E KUTLAMA MESAJI

Kırıkhan belediye Başkanı Ayhan Yavuz, MKÜ Hatay Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak göreve başlayan Doç.Dr.Tülin Durgun Yetim için kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuz, mesajında şunları söyledi;
“MKÜ Hatay Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak göreve başlayan Doç.Dr.Tülin Durgun Yetim’i İlçem ve şahsım adına tebrik ediyorum. Sayın Tülin hocamız, öğrencilerimizi hayata hazırlarken öğrencilerimize yol göstermesi hususunda elinden gelen bütün gayretleri sarfedecektir. Yüksekokulda görev yapan öğretmenlerimizle, eğitim çalışanlarımızla el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde Üniversitemizin ve öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim ve öğretimlerini sağlamak adına yapılacak çalışmaları ortaya koyarak, Hatay’ımızı eğitimde hak ettiği yere taşımak için gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalışacağından hiç şüphemiz yoktur. Bu kutsal meslekte Sayın Tülin Durgun Yetim hocamıza eğitim camiası içindeki yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. “
Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı