BAŞKAN YAVUZ’DAN; SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI, BASIN, AKPARTİ İLÇE YÖNETİMİ VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİ

Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; Ak Parti İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Basın ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle iftar yemeğinde biraraya geldi.

Ramazan ayı dolayısıyla Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Belediye Sosyal Tesislerinde organize ettiği İftar yemeğine; Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, Ak Parti İlçe Yönetimi, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları, Ak Parti Gençlik Kolları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kırıkhan Basınının temsilcileri katıldılar.

Başkan Yavuz iftar sonrası yaptığı açıklamada; Kırıkhanımıza yaptığımız yatırımlar devam ediyor. İnşallah Halkımızın istifade etmesi için Ramazan ayından sonra Kırıkhan’ımıza ikinci bir sosyal tesisi kazandıracağız. Diğer projelerimizin çalışmaları programlı olarak devam ediyor. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediğimiz bu iftar sofrasında sizlerle burada bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Yüce Rabbim; Tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri ve duaları, yaptığımız hayır ve hasenatları kabul etsin. Düzenlediğimiz bu iftarla birlik ve beraberliğimiz daim olsun. İftara katılan başta Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve İlçe Başkanımız Ömer Ayhan Şıhça olmak üzere Ak Parti İlçe yönetimimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Basınımızın temsilcilerine ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ise yaptığı açıklamada; Çok az bir aşaması kalan Kılavuzlu-Menzelet projesinin bitmesiyle birlikte bölgemizin su sorunu çözülecektir. Kırıkhan ekonomisinin kalkınması için çalışmalar aralıksız olarak devam etmektedir. Mustafa Kemal Üniversitesine yer tahsisinde bulunduk. Kısa bir zaman içerisinde işlemlerin bitirilerek Üniversiteyı Kırıkhan kazandırıp, ilçe ekonomisine katkıda bulunacağız. Tünel projesiyle tüm bölge olarak ekonomik anlamda çok büyük kazanımlar sağlayacağız. Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’un organize ettiği İftarımıza icabet eden konuklarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM