Açık

BAŞKAN YAVUZ’DAN ŞEHİT AİLELERİ VE ŞEHİT AİLELERİ MERKEZİ BAŞKANI UĞUR SAYLAK’A TEŞEKKÜR MESAJI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhuriyet alanında yapılmakta olan Şehitler anıtının yapımından bitimine kadar birlikte hareket ederek görüş ve düşüncelerini paylaşıp istişarelerde bulunan Şehit Aileleri Merkezi Dernek Başkanı Uğur Saylak’a ve Şehit ailelerine teşekkür etti.
Başkan Yavuz teşekkür mesajında şunları söyledi;
“15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunan vatan hainleri, Türk milletinden öyle bir tokat yediler ki, Aziz Milletimiz o gece tarih boyunca nesilden nesile anlatılacak gerçek bir Halk Destanı yazdılar. Geçmişi şanlı zafer ve destanlarla dolu Yüce Milletimiz, hainlerin sıktıkları o kurşunlara, uçaklardan gaddarca sıkılan o mermilere hiç düşünmeden bedenlerini siper ettiler.

İşte o hain gecede darbeye karşı gelerek Demokrasiyi savunurken şehit düşen 248 kahramanımız ve yine Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu güne kadar gece gündüz demeden vatanlarını korumak uğruna hainlerle mücadele eden vatan evlatlarımız hiç düşünmeden canlarını feda ederek şehit düştüler.

Bizlerde şimdi bu şehadetlerin boşa gitmediğini ve demokrasiye her zaman ve her şartta sahip çıkmamız gerektiğini göstermek ve devletimizin bölünmez bir bütün olduğunu haykırarak, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonucunda bu güzel cennet vatanımıza sahip çıkmak ve tüm aziz şehitlerimizi anmak amacıyla Cumhuriyet Meydanına Şehitler Anıtını yapmış bulunuyoruz.
Şehitler Anıtımızın başlangıcından itibaren yapılmasında bizlerle birlikte hareket edip görüş ve düşüncelerini paylaşarak istişarelerde bulunup, anıtımızın son haline gelmesinde emek ve desteklerini esirgemeyen Kırıkhan Şehit Aileleri Merkezi Başkanı Uğur Saylak’a ve Kırıkhan’daki tüm şehit ailelerimize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi saat 19:30 da halkımızla birlikte açılışını yapacağımız Şehitlerimizin isimlerinin de yer aldığı şehitler anıtımızın Kırıkhan ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim.”
Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı