BAŞKAN YAVUZDAN KIRIKHANLI SPOR SEVERLERE DAVET

DSCF704122

İskenderun Belediye Başkanlığı Muaythai Turnuvası, Avrupa ve dünya şampiyonalarında derece yapmış sporcuların katılımıyla 30 Ağustos 2014 Tarihinde İskenderun’da gerçekleştirilecek.

Türkiye Muaythai Federasyon Başkanlığı 2014 Faaliyet Programında yer alan ve Organizasyonu Bağımsız Mücadele ve Savunma Sporları Konfederasyonu işbirliğinde yapılacak olan Uluslararası İskenderun Belediye Başkanlığı Muaythai Turnuvası, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İskenderun Anıt Alanı’nda saat 19.30’da düzenlenecek.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;

Türkiye Muay Thai Federasyonu İcra Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Mücadele ve Savunma Sporları Konfederasyonu Başkanı Hasan Yıldız’ın da katıldığı toplantıda, kentimizde uluslararası düzeyde ilk kez turnuva yapılacağına dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “30 Ağustos Zafer Bayramında halkımız için değişik bir organizasyon düzenleyelim istedik. İskenderun’da ilk defa ve uluslar arası düzeyde bu turnuva yapılıyor. Turnuvaya ülkemizin yanı sıra sekiz ülkeden sporcular geliyor. Önemli olan İskenderun’un adını duyurmak, sportif faaliyetler düzenlemektir” dedi.
Turnuvayla ilgili slayt desteğiyle bilgi veren Türkiye Muay Thai Federasyonu İcra Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Mücadele ve Savunma Sporları Konfederasyonu Başkanı Hasan Yıldız İskenderun’u tüm dünyaya tanıtmış olacağız” şeklinde konuştu.
Bu dev organizasyonun yapılmasını sağlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür eden Hasan Yıldız, “Belediye Başkanımız, sporun gelişmesi ve yaygınlaştırılmasını katkı sağlamakla beraber, sporla toplumun sağlıklı, ahlaklı, kötü alışkanlıklardan uzak bireylere sahip olmasına katkıda bulunmuştur” dedi.
Türkiye Muaythai Federasyonu Teknik Koordinatörü ve Milli takım antrenörü Hakan Şahade, Türkiye Muaythai Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Mehmet Yanık, Raks Spor Kulübü Başkanı Hülya Şimşek, antrenör Serdar Keskin, üç kez dünya şampiyonluğu elde eden sporcu Hayri Doğan Hozanlı, Eurolig şampiyonu Dilek Akar, Dünya 2. Aynur Akar, Hatay Şampiyonu Kırıkhanlı sporcu M. Akif Sakman Kırıkhanı temsilen yarışacak.
Organizasyon ile gelişmeler hakkında bilgi veren Muaythai Hatay İl Temsilcisi Mehmet Yanık; Organizasyon ile ilgili hazırlıklar tamamlanıyor,
2organizasyon için Afiş Çalışması, dev afiş çalışması, El İlanı insert çalışması, Davetiye çalışması, yapılıyor,
İskenderun Belediyesi bünyesinde 30 Ağustos 2014 Tarihinde İskenderun Meydanında yapılacak Organizasyon için; İskenderun Belediye Başkanlığına verilmek 1-Adet Ring yaptırılarak ringin İskenderun’da kalması sağlanacak, bundan sonra İskenderun’da sürekli maç yapabileceğiz.
Yurtdışından ve Yurtiçinden organizasyonda maç yapacak 16 sporcu, Antrenörleri, görevliler ve hakemler programlandı, İskenderun Anıt alanı Meydanada yapılacak maç için ringin etrafına ve arkasına 4 Trus, Profesyonel Ses Işık Sistemi, Yürüyüş Platformu, gösteri için LED Kurulumu, Kanal A Tv ve Koza TV’den Canlı Yayın yapılması için Hakan Şahade Koordinatörlüğünde çalışma yapıldı, İskenderun halkı dev bir organizasyonu ilk defa canlı olarak yerinde izleyecek. Bu sebeple Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ‘’tüm Kırıkhanlı Spor severleri bu organize davet ediyorum, Kırıkhanlı Sporcumuz Hatay Şampiyonu Mehmet Akif SAKMAN ’ada gönülden başarılarının devamının diliyorum dedi.

ETİKETLER: