BAŞKAN YAVUZ’DAN KIRIKHAN’LI HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI ÇAĞRI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Halep’teki Vahşete Sessiz Kalmayalım” kampanyası başlattı.
Halep’te binlerce insanın savaşın vermiş olduğu zor şartlar altında yaşam mücadelesi vermeye çalıştığını belirten Başkan Yavuz, Halep’teki mağdur insanlara insani yardım malzemeleri gönderilmesi için Kırıkhan’lılara yardım çağrısında bulundu.
Kırıkhan Belediyesi olarak mağdur durumda bulunan insanlara karşı gereken tüm desteği vereceklerini ve bu konuda insan olarak büyük sorumluluklarımızın olduğunun altını çizen Başkan Yavuz, Türkiye’nin insan hakları konusunda örnek olan bir ülke olduğunu belirterek, şunları söyledi;
“İnsan hakları ve demokrasi konusunda örnek olmaya sözde çalışan ülkelere en somut örneğini sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında devletimiz ve hükümetimiz göstermektedir. Biz büyük bir ülkeyiz, büyük bir devletiz. Bizim ecdadımızdan gelen bu bu duygularımız, bu hassasiyetimiz büyük bir ülke olmamıza sebep oluyor. Bizden sonra çocuklarımız da bu hassasiyeti göstermeye devam edecekler. Halep’te yaşam savaşı veren halk, açlık, soğuk ve hastalıklarla mücadele ediyor. Evleri yıkılan, yiyecek ve su sıkıntısı çeken halk kendilerine uzatılacak bir yardım eli bekliyor. Bizlerde hazırladığımız bu kampanya ile sizlerin desteğiyle toplanacak olan yardımları Halep’teki aç ve perişan durumda bulunan mağdur kardeşlerimize ulaştırarak yaralarına az da olsa merhem olmaya çalışacağız.
İlçemiz Cumhuriyet alanında açtığımız çadır ile “Halep’teki Vahşete Sessiz Kalmayalım” kampanyası başlattık ve tüm Kırıkhan’lı hemşerilerimize bu kampanyaya katılarak, nakdi yardım, gıda yardımı, giyecek yardımı, halı, battaniye ve ilaç yardımında bulunmaları için çağrıda bulunuyoruz” dedi.

dsc_4981

dsc_5918