BAŞKAN YAVUZ’DAN HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETLERİ

17.01.2017
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Ticaret Odası Başkanı Halil İbrahim Cesur ile birlikte ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri gerçekleştirdi.
Başkan Yavuz, yeni Anne ve Baba olan ailelere yaptığı “Hoş Geldin Bebek” ziyaretlerinde Kırıkhan Belediyesi tarafından anne ve bebekleri için hazırlanan kız çocuklar için Pembe, erkek çocuklar için mavi renkli özel bakım setlerini ailelere hediye etti.
Başkan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada;
“Hoş Geldin Bebek” Projesi kapsamında Kırıkhan Belediyesi’nin ailelerimizin bebek sevinçlerine ortak olmak, anne ve bebek sağlığı konusunda duyarlılık oluşturmak için yeni doğmuş bebeklerimizin ailelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Dünyaya yeni gelen bebeklerimizin, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olarak yetişmesi dileğiyle tüm anne ve babalarımızı kutluyorum” Dedi.
“Hoş Geldin Bebek” projesi aileler tarafından ilgi ve memnuniyet ile karşılanırken, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Başkan Yavuz tarafından ziyaret edilen aileler, “Hayata merhaba diyen bebeklerimizin mutluluğunu paylaşan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Belediyemizin uygulaması çok güzel ve devam etmesini istiyoruz” dediler.