Açık

Başkan Yavuz’dan, 15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli birlik yürüyüşü ve Şehitler Anıtının açılışına davet

13.07.2017
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri programı kapsamında ilçemizde 14 Temmuz Cuma günü Ulu Camide Cuma namazı sonrası gerçekleştirilecek olan Hatim Duaları ve Mevlid-i şeriflerin Okunması ile 15 Temmuz Cumartesi günü Beş Yol kavşağı Ziraat Bankası önünden Kanatlı Caddesi boyunca Cumhuriyet meydanına kadar yapılacak olan Milli Birlik yürüyüşü, Şehitlik anıtının açılışı ve Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilecek olan bütün etkinliklerine tüm Kırıkhan halkını davet etti.
Başkan Yavuz davet ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu eşi ve benzeri olmayan kutlu gecede yaşananlar tarih boyunca, nesilden nesile aktarılacak yaşanmış gerçek bir kahramanlık destanıdır. Yüce Rabbim, bizlere bir kez daha 15 Temmuz karanlık gecesini yaşatmasın.
Bizler bundan dersler çıkararak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi perçinlemek amacıyla 14 Temmuz Cuma günü Ulu Camide Cuma namazı sonrası gerçekleştirilecek olan Hatim Duaları ve Mevlid-i şeriflerin Okunması, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 19.00 da 5.yol kavşağı-Ziraat Bankası önünden Cumhuriyet alanına kadar Milli Birllik yürüyüşü ile birlikte saat 19.30 da ŞEHİTLİK ANITI’nın açılışını tüm ilçemiz halkıyla birlikte yapacağız.
Bu kutlu yürüyüşü ve ŞEHİTLİK ANITININ açılışını gerçekleştirirken siz değerli halkımızı da yanımızda görmekten onur duyacağız. Etkinlik programlarımıza tüm halkımız davetlidir.” Dedi.