BAŞKAN YAVUZ ”YAŞLILARIMIZ GÖNÜL KÖPRÜLERİMİZDİR”

19.03.2017
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan yaşlılar haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuz Kutlama Mesajında şunları söyledi;

“Yaşlılarımız dün ile bu gün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız, gölgesinde hayat bulduğumuz koca çınarlardır. Yaşlılarımız bizim gönül köprülerimiz olup hiçbir zaman gönüllerimizden eksik olmayacaklardır.

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın en özel bir dönemidir. Gençlikte; Günler kısa, yollar uzun, yaşlılıkta ise günler uzun, yollar kısadır ve bu koca çınarların değerlerini bilip, yaşamlarından dersler çıkarmalıyız. Unutmayalım ki hepimiz yaşlılık hayatı yaşayacağız.

Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Bu hizmeti Ailelerinden, çocuklarından ve toplumumuzdan almaktadırlar.

Geçmişimizin ulu çınarları olan tüm büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kayıp olmadığı, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı