Açık

BAŞKAN YAVUZ, TÜRKİYE WUSHU KUNGFU FEDERASYONU KYOKUSHİN MİLLİ TAKIMINI MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve İlçe Kaymakamı Mustafa Erkayıran, 01-05 Ağustos 2018 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenecek olan 2.Uluslararası Açık Kyokushin Şampiyonası öncesi hazırlıklarını Yayladağı ilçemizde gerçekleştiren 150 kişilik Milli Takım sporcularımızı ilçemizde ağırlayarak onlara moral motivasyon desteği verdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ayhan Yavuz; “Amasya’da düzenlenecek olan 2.Uluslararası Açık Kyokushin Şampiyonasında, Kırıkhan’dan 12 sporcumuz Milli takımda ilçemizi temsil edecekler. Sporcularımız bizlere şampiyonluklar sözü verdiler. Milletçe dualarımızla birlikte yüreğimiz kendileriyle beraber olacak. Rabbim yavrularımızın emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah” dedi.