BAŞKAN YAVUZ ‘’TÜRKİYE DÜNYA LİDERİNİ SEÇMİŞTİR’’

Türkiye siyasi hayatının en önemli seçimi tamamlandı. Buna göre Türkiye’nin %73 ü yeni Cumhurbaşkanını seçmek için sandığa gitti. 81 ilin 55 inde Recep Tayyip Erdoğan 1. Oldu. %45 den %52 lere oyunu yükselten Türkiye’nin  Başbakanı yeni Cumhurbaşkanı oldu. Kırıkhan’da da seçimden %70,4 le Recep Tayyip Erdoğan 1. Oldu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkhan Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalık halaylar çekerek bu durumu kutladı. Kutlama programında hazır bulunan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa İbiş, Gençlik kolları başkanı Tayfur Elitaş ile birlikte halkın sevincine ortak oldular. Cumhuriyet Meydanında halka hitaben bir konuşma gerçekleştiren Başkan Ayhan Yavuz ‘’tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkhan üstüne düşen görevi yapmış ve Cumhurbaşkanını seçmiştir, yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan Kırıkhan her zaman senin yanında oldu, bugün birliği, bütünlüğü bir kez daha dünyadaki gelecek için, çocuklarımız için İslam coğrafyasında inim inim inleyen o mazlumlar için Kırıkhan halkı seçimini yapmıştır. Bugün bu yüzden burada toplanıp hepimiz hep beraber bu güzel günün tadını çıkarmaya bakalım. Hepinize şahsım ve teşkilatım adına saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum hepimiz için tüm Türkiye için 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.

13 5 2 6 78 DSC_0004DSC_0023 DSC_0030DSC_0116 DSC_0121 DSC_0122