BAŞKAN YAVUZ; “ŞEHİDİMİZİ MİLLETÇE KALBİMİZE GÖMDÜK”

BAŞKAN YAVUZ; “ŞEHİDİMİZİ MİLLETÇE KALBİMİZE GÖMDÜK, YÜREĞİMİZ KAN AĞLIYOR”
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Diyarbakır’ın Sur İlçesinde devam eden operasyonlar sırasında PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada Şehit düşen Kırıkhan Kurtlusoğuksu doğumlu hemşerimiz Jandarma Kıdemli Astsubay Çavuş METİN KILDİŞ’in defnedilmesinin ardından yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;
“Ülkemizin birlik ve beraberliğinin, huzurun ve kardeşliğinin korunması güçlenmesi bazı iç ve dış odaklar tarafından istenmeyerek terör saldırılar tırmandırılmıştır. Diyarbakır’ın Sur İlçesinde PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada Şehit düşen Kırıkhan Kurtlusoğuksu doğumlu hemşerimiz Jandarma Kıdemli Astsubay Çavuş METİN KILDİŞ hemşerimize Allah’tan (c.c) rahmet diler, mekanının Cennet olmasını niyaz ederim. Acılı ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Yüce Milletimize ve Kırıkhan’lı hemşerilerimize baş sağlığı diliyorum.
Ülkemizin bazı yerlerini ateş çemberine döndüren, terör saldırıları sonucu askerimizi polisimizi şehit eden, silahlı kuvvetlerimize, polislerimize, Kamu kurum ve kuruluşlarına, Kamu araçlarına karsı yapılan her türlü hain saldırıları şiddetle nefretle kınıyorum.
Terörün ırkı, dini, dili, mezhebi, gecesi gündüzü yeri, yurdu yoktur, terörle katledilen insanlıktır, tekrar nefret ve şiddetle kınıyorum.
Ülkemizin Yüce Türk Milletinin Birlik ve bütünlüğüne, huzur ve barışına yönelik bu tür terör saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Yüce Milletimiz bu tür terör saldırılarına hiçbir zaman pirim vermemiştir, vermeyecektir. Devletimiz var oldukça mücadelemiz her alanda sürecektir. Tek devlet, tek bayrak, tek millet sonsuza kadar var olacaktır. Milletimizin birlik ve beraberliği Vatanımızın varlığı için Şehit olan asker ve polislerimizin ruhları şad mekânları Cennet olsun.
Tarih boyunca millet olarak üzerimizde oynanan her türlü oyunları tek vücut olarak yok ettik, bu hain terör saldırılarını da tek vücut olarak milletçe yok edeceğiz.
Dualarımla bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Makamları cennet olsun, kederli ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Milletimiz ve Kırıkhan’lı hemşerilerin seni, gözyaşlarını içine akıtarak kalbine gömmüş olup hiçbir zaman unutmayacaktır. Tarih sayfalarımızda her zaman var olarak kalacaktır. Milletimizi ve ilçe halkımızı duyarlı ve uyanık olmaya, güvenlik güçlerimize yardımcı olmaya hassasiyet göstermelerini istiyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

12465804_461208307400104_5454935145318513268_o

12489193_461196364067965_1141027832347881963_o