Açık

BAŞKAN YAVUZ, REFARANDUM ÇALIŞMASINDA DOM VE ROMAN DERNEĞİYLE BİR ARAYA GELDİ

02.04.2017
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum çalışmaları kapsamında Roman ve Domlar Derneği üyeleri ve Barbaros mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda, Roman Dom Derneği üyeleri ve Dernek Başkanı Veysel Toplar ile fikir alışverişinde bulunarak mahalle halkının sorunlarını dinleyen Başkan Yavuz, yaptığı konuşmada, Özellikle Roman ve Domlar halkının her alanda başarılı olması için çocukların en iyi şekilde eğitim almaları gerektiğini, ailelerin çocuklarını okutmaları için Belediye olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceğini belirten Başkan Yavuz, “16 Nisan’da yapılacak olan Referandum oylamasında ülkemizin istikrarı ve huzurunun devam etmesi, ekonomik kalkınma ve hizmetlerin artarak devam etmesi, sizlere daha çok hizmetler getirebilmemiz için Hatay Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve Ak Parti Kırıkhan İlçe yönetimi olarak sizlerden “EVET” oyu vererek bizleri desteklemenizi bekliyoruz.” dedi.
Roman ve Dom halkının çocuklarına çocuk parkı kazandırmak için de çalışmaların yapıldığını ifade eden Başkan Yavuz, Barbaros mahallemizde çocuk parkı yapmak için yer araştırması yapıyoruz. Çocuk parkı yapılabilecek müsait bir yer bulunduğu andan itibaren 15 gün içinde Barbaros mahallemizde çocuklarımızı yeni çocuk parklarıyla buluşturacağını belirtti.