BAŞKAN YAVUZ; “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 15-16-17 Haziran tarihlerinde milletçe idrak edeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“İçerisinde maddi ve manevi güzellikleri barındıran Ramazan ayını uğurlarken, dini bayramların ilkine kavuşmuş olmanın mutluluğunu ve sevincini milletçe hep birlikte yaşıyoruz” diyen Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

“Bayramlar; Paylaşmak, sevmek ve sevindirmekle beraber, kardeşlik duygularının en geniş şekilde ortaya çıktığı, mübarek, kutsal günlerdir. Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar; El ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir. Hepimiz için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla tarifi olmayan ayrı bir heyecanı yaşıyoruz. Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinde milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin hazzına varıyoruz. Özellikle yaşlılarımızın ve kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini güldürerek, gönüllerini alarak onlara sevildiklerini yalınız olmadıklarını hissettiriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerimle; Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınızı; ailelerinizle, yakınlarınızla ve sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk, huzur ve neşe içerisinde geçirmeniz dileğimle, tüm personel ve çalışma arkadaşlarımızın, tüm hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Ramazan Bayramımızın Ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa barış, huzur, kardeşlik, birlik beraberlik, mutluluk ve hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ederim.”

Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı