BAŞKAN YAVUZ “RAHMİ VARDI’DAN BİR DEĞİL BİRÇOK

BAŞKAN YAVUZ “RAHMİ VARDI’DAN BİR DEĞİL BİRÇOK İŞYERİ AÇMASINI BEKLİYORUZ”

Rahmi Vardı’nın İpragaz Go Petrol İstasyonu nun açılışına katılan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz;
“İş adamı, Gönül adamı dediğim sevgili kardeşim Rahmi Vardı, enerji sektöründe şehrimize her anlamda güzellikler katan bir yatırımı kazandırdığı için kendilerine teşekkür ediyorum.
Bu yatırımın şehrimize olduğu kadar Vardı ailesine ve çalışanlarına da Yüce Rabbimden hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum.

Bu gün açılışını yaptığımız Vardılar Petrol’ün sahibi Rahmi Vardı’dan bir ricam daha var. Kırıkhan ekonomisine katkı sağlaması ve istihdam yaratması için bir değil birçok işyerinin açmasını bekliyoruz. Bunu da yapacağına inanıyoruz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum Allaha emanet olun” dedi.

GO Yakıtın bayiliğini üstlenen Vardılar Petrol’un açılışına, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, İpragaz A.Ş. Genel müdür yardımcısı Eyüp Aratay, GO Yönetim ekibi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve davetliler katıldı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM