Açık

BAŞKAN YAVUZ, PAZAR ESNAFINI VE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, çarşamba günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti.  Pazardaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden  Başkan Yavuz, Kırıkhan’ı daha modern semt pazarlarıyla buluşturacakları müjdesini verdi.

Pazarcılar Dernek Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Abdullah Çakır, Belediye Meclis üyesi Talat Akçabay, Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum, Temizlik İşleri Müdürü Ömer Faruk Güder ve Emlak Müdürü Aykut Kılıçoğlu ile birlikte Çarşamba Pazarındaki esnafları  ziyaret eden  Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,  pazar esnaflarını tek tek ziyaret ederek esnafların ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi.

Pazar içinde faaliyet gösteren pazarcı esnafı ve alışveriş yapan ilçe halkının büyük ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Bizler halkımızın sorunlarını dinleyip bu sorunlara çözüm üretmek için seçildik ve her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Pazar ziyaretimiz esnasında esnaflarımızın ve halkımızın bizlere olan yakın ilgisi ve samimiyetleri bizleri çok memnun etti. İlçemizdeki Pazar ve esnaf ziyaretlerimiz devam edecek.  Kırıkhan’da yapacağımız hizmetlerle halkımızın bu ilgisine layık olacağız. Pazar esnaflarımızın ve alışveriş yapan halkımızın çektikleri sıkıntıları en iyi bizler biliyoruz.

Pazar esnaflarımıza ve ilçe halkımıza bir müjdemiz olacak. Cumartesi pazarında mevcutta bulunan Pazar yerinin inşaatında 17 arsa sahibiyle olan kamulaştırma çalışmalarımız tamamlandı ve Cumartesi Pazar Yeri projemiz hazır. İnşallah 3 katlı ve otoparkı bulunan ve haftanın her günü açık olacak olan modern Cumartesi Pazar yeri inşaatına 2018 yılı başında başlayıp bir yıl içinde bitirip pazarcılarımızın hizmetine sunacağız.

Ayrıca; Diğer Pazar yerleriyle ilgili düzenlemelere gideceğiz ve her kesimi rahatlatacağız. Bizim de esnaflarımızdan beklentilerimiz, ricalarımız var. Esnaflarımız satış yaptıkları gıda maddelerinde hijyenik şartlar ile pazarlarda vatandaşlarımızın alışverişlerini daha rahat ve sorunsuz yapabilmeleri için uyması gereken diğer kurallara mutlak surette uymalarını bekliyoruz.

Pazar ziyaretimizde bizlere teveccüh gösteren tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.