BAŞKAN YAVUZ MUAY THAİ TURNUVASINDA

İskenderun Belediyesi 1.si düzenlenen MUAY THAİ turnuvası, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında derece yapmış sporcuların katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramında İskenderun’da başladı. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz MUAY THAİ Turnuvasına katıldı. Burada turnuvada Türkiye Süper Lig 2.si 57 Kg’da Dilek Akar’ın rakibi Faslı Sporcu 57 Kg’da Samla Taguenaoutl’ u yenerek madalyasını ve ödülünü Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz verdi. Başkan Yavuz ‘’turnuva uluslararası ilk kez düzenleniyor, sporcu kardeşlerime ilçeye ve Hatay bölgesine renk kattıkları için ayrıca teşekkür ediyorum’’, diyerek Atatürk diyor ki ‘’ben sporcunun zeki ve çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’’. Sporcu kardeşlerime sesleniyorum büyük olmak için hiç kimseyi aldatmayacaksın’’ dedi ve bir de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkan Yavuz MUAY THAİ turnuvasını düzenleyen başta İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e MUAY THAİ Federasyon başkanı Halil Durna’ya, Hatay İl Temsilcisi Mehmet Yanık’a, ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Bağımsız Mücadele ve Savunma Sporları Konfederasyon Genel Başkanı Hasan Yıldız katılımlarından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a plaket verdi.

DSC_0103 DSC_0119 DSC_0120 DSC_0122 DSC_0129 DSC_0133 DSC_0136 DSC_0103 DSC_0106 DSC_0111 DSC_0115 DSC_0118 DSC_0142 DSC_0144 DSC_0146DSC_0152

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN