Hafif Yağmurlu

BAŞKAN YAVUZ KUT’UL AMERE ZAFERİNİN 100.YIL KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

KUT’UL AMARE zaferinin 100.yılı dolayısıyla kutlama programını düzenlendi.
Kırıkhan Gazi Anadolu Lisesinde düzenlenen programa Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’la birlikte protokol üyeleri katıldı.
Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programda, Sinevizyon gösterileri yapılırken,Öğrenciler Şiirler okuyup Türküler söylediler.
Programda bir konuşma yapan Başkan Yavuz; “ Güçlü bir Türkiye olarak, dimdik ayakta duran bir nesil yetiştireceğiz. Şimdi çok güçlü bir Türkiye var. Kendi değerlerimizi kaybetmeden bir neslin yetiştirileceğine vurgu yaparak öğretmenlere önemli mesajlar verdi.
Başkan Yavuz sözlerini; KUT’UL AMERE zaferinin 100.yılını kutlayarak tamamladı”