Açık

BAŞKAN YAVUZ “ KIRIKHANSPOR KONGRESİNDE HER İKİ ADAYA DA BAŞARILAR DİLİYORUM”

05.08.2017
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 05 Ağustos 2017 Cumartesi günü yapılacak olan Kırıkhanspor kongresinde yarışan her iki başkan adayına ve yönetim listesine de başarı dileklerinde bulundu.
“Kırıkhan’ı ve Kırıkhansporu çok seviyoruz” diyen Başkan Yavuz kongreye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Kırıkhansporun menfaatleri için bütün başkan adayları ve yönetimleriyle kongre öncesinde çeşitli görüşmeler yaptım. Bu görüşmeler Kırıkhansporun bu sezon yapacağı karşılaşmalardan daha başarılı sonuçlar alması ve daha iyi yerlere gelmesi için yapılmış görüşmelerdir.
Bugün yapılacak olan kongre sonucunda delegelerimiz hangi başkan ve yönetimine bu görevi verirse versin, başımızın tacıdır. Ben şahsım ve Kırıkhan Belediyesi olarak daha önce her iki adayla da eşit şartlar altında yapmış olduğum görüşmede söylemiş olduğumuz yardım ve destekleri yapacağımızın bilinmesini istiyorum.
Bugün yapılacak olan Kırıkhanspor kongresinin bitmesiyle birlikte hangi aday kazanırsa kazansın ilçe halkı olarak, Kırıkhan’lıyım diyen herkesin tek ortak gayesi Kırıkhansporu ve yönetimini sahiplenerek onlara destek olmalıdır. Kongre sonucunda kazanan başkan ve ekibinin ilk olarak hedefi sen-ben değil biz diyerek, hep birlikte el ele vererek Kırıkhanspor’u 2.lige çıkarmanın hesaplarını yapmalıdır.
Türk Futbolunda konuşulan tek şeyin futbol ve ebedi dostlukların olması temennisiyle bugün yapılacak olan Kırıkhanspor kongresinde kim kazanırsa kazansın ama kazanan Kırıkhan ve Kırıkhanspor olsun diyerek seçimin ilçemize hayırlı olması temennisiyle Kırıkhan dışında bulunmam sebebiyle kongreye katılamayacağımdan her iki adaya ve listeye de başarılar diliyorum.”
Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı