Açık

BAŞKAN YAVUZ “KIRIKHANSPOR İÇİN TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYDUK”

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Kırıkhanspor’da yönetim, Teknik Direktör olarak Ali Beykoz hocayla sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.
Başkan Yavuz, imza sonrası Kırıkhanspor tesislerinde Kırıkhanspor’lu futbolcularla ve Ali Beykoz hocayla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Kırıkhanspor olarak hepimizin yakından tanıdığı Ali Beykoz hocamızla sözleşme imzaladık. Bugünden itibaren yola yeni hocamızla devam edeceğiz. Hem Kırıkhanspor için hem de Ali Beykoz hocamız için hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Kırıkhan’ı bütünleştiren en önemli unsurlarımızdan birisi Kırıkhanspor’dur. Geçmişte yaşananlar hatalarıyla, günahlarıyla, sevaplarıyla geride kaldı. Geçmişte yaşanan her şeye bir sünger çekerek gelecekteki yaşayacağımız başarılara odaklanacağız. Başkanımızda, hocamızda bu konuda bizimle beraber aynı görüşü paylaşıyorlar. Kulübümüzün tek yetkilisi Ali Beykoz hocamızdır. Ben Kırıkhan Belediye Başkanı olarak ve Kırıkhanspor Yönetimi Ali Beykoz hocamızın ve teknik ekibimizin sonuna kadar arkasındayız. Kırıkhanspor için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. İnşallah hep beraber, bizim susadığımız, bizim hasret kaldığımız o başarıları hocamız Ali Beykoz ve ekibiyle beraber, yönetimimiz ve futbolcularımızla beraber, taraftarlarımızla ve Kırıkhan’lı hemşerilerimizle beraber yaşayacağız. Ben buna bütün kalbimle inanıyorum. Kırıkhan için, Kırıkhanspor için kenetleneceğiz ve tek yumruk halinde başarılı olmak için çalışacağız. Eksik olduğumuz noktalar olabilir onları da zamanla birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza inanıyorum. Burada görev yapıp giden kardeşlerimiz de pırıl pırıl insanlardı. Onlara da kulübümüze verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor ve yeni görev yapacakları yerlerde de başarılar diliyorum. Ayrıca Pazar günü oynanacak olan Gölbaşıspor A.Ş. karşılaşmasına 7’den 70’e bütün taraftarlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Kulüp Başkanı Sait İlçin ise yaptığı açıklamada “Yeni Teknik Direktörümüz Ali Beykoz ile şimdilik sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Lig bitiminde tekrar masaya oturacağız ve önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız. Kırıkhanspor’un sorunlarıyla yakından ilgilenen ve sözleşme törenimize katılan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a kulübümüz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

2010-2011 Sezonunda 5.5 ay Kırıkhanspor’u çalıştıran daha sonra sırasıyla Alibeyköy, Kırşehirspor, Siirtspor, Boluspor, Düzcespor ve Gölcükspor takımlarını çalıştıran Kırıkhanspor’un yeni hocası Ali Beykoz ise yaptığı açıklamada; “Ufkunuzu her zaman ileriye doğru bakarak, yapılan hataları görerek, ders çıkartarak ve de azimle bıkmadan, usanmadan çok çalışarak başarılı olabilirsiniz. Biz burada başarılı olmak istiyoruz. Başarılı olmak için seyirci desteği çok önemlidir bizim için. Bu yüzden bütün taraftarlarımızı arkamızda görmek istiyoruz, futbolcularımıza moral ve destek vermelerini istiyoruz. Kırıkhan’dan giderken yarım kalmış projelerimiz vardı. Amatör kulüpler kurarak, altyapı takımları oluşturarak gençlerimizi sokaklardan kahvelerden statlara çekerek bütün insanları spora yönlendireceğiz. Ufak tefek kulübümüzün eksiklikleri var. Onları da tamamlayarak başarılı olmak için hedefe kilitleneceğiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın biz burada görev yaptığımız sürece Kırıkhanspor’un menfaatleri için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. İlk hedefimiz Kırıkhanspor’u şu anki bulunduğu kritik noktadan üst sıralara çıkartarak şampiyonluklar yaşamaktır. Başarılı olmak için Tesisimiz var, Stadımız var, imkânlarımız var, Futbolcularımız var, Taraftarlarımız var, Heyecan var, Futbol sevgisi var. Geriye sadece başarıyı yakalamak için fitili ateşlemek kalıyor. Bizde inşallah Pazar günü bu fitili ateşleyerek, başarıdan başarıya koşacağız” dedi.