BAŞKAN YAVUZ “KIRIKHAN’DA YÜZME HAVUZU HASRETİ SON BULUYOR”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz. Seçimlerden önce ilçe halkına verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.
Sinema Salonu, Sportif sahalar, Çok Amaçlı Sosyal Tesisler, Asfalt Şantiyesi, Taşocağı, Kilit Taşı şantiyesi, Yapay Şelaleler, Süs Havuzları, Doğalgaz, Yeni ve modern Nikah Salonu, Ücretsiz otopark, Yeni Sanayide 80 adet ek işyeri, Yeni Hurdacılar Sitesi, Mesire Alanı, Lise Kampüsü, Üniversite ve öğrenci yurdu, Ketem Merkezi, Çocuk Parkları, Yamaç Paraşütü pisti, Off Road yarış pisti, asfalt ve kilit taşı ile döşenmiş örümcek ağı gibi yollar ile devasa hizmetleri Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Belediye Meclis üyeleri ve Ak parti ilçe teşkilatının destekleriyle ilçemize kazandırarak Kırıkhan’a adeta altın çağını yaşatan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, halkımıza verdiği Yüzme Havuzu sözünü de yerine getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyor.
Geçtiğimiz yıl Kurtlusoğuksu Belediye ek hizmet binası yanında inşaatına başlanan Yüzme Havuzu tamamlandı ve 9 Eylül Cumartesi günü halkımızın hizmetine açılıyor.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Seçimlerden önce halkımıza söz verdik ve hep birlikte el ele vererek halkımıza verdiğimiz Yüzme Havuzu sözünü yerine getirip halkımızı yıllarca hasret kaldığı Yüzme Havuzuna kavuşturduk. Bundan sonra halkımız Yüzme ihtiyaçlarını gidermek için ilçe dışına çıkmaya gerek duymayacaklar.
9 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 09:00’da Kurtlusoğuksu Mahallesi Belediye Ek Binası yanında hizmete başlayacak olan Yüzme Havuzunda çocuklarımız hem sportif faaliyetlerde bulunacak hem de işinde uzman eğitimci hocalarımızın nezaretinde yüzmeyi öğrenecekler. Yüzme Havuzumuz İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.