BAŞKAN YAVUZ “KIRIKHAN’DA ASFALTLANMAYAN YOL KALMAYACAK”

BAŞKAN YAVUZ “SAATTE 220 TON ÜRETİM KAPASİTELİ YENİ ASFALT ŞANTİYEMİZİN DE FAALİYETE BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE KIRIKHAN’DA ASFALTLANMAYAN YOL KALMAYACAK”
Kırıkhan Belediyesinin Kırıkhan ilçe merkezi ve diğer bütün mahallelerinde kilit taşı ve asfaltlama çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünün yapmış olduğu programlar dahilinde aralıksız olarak devam ediyor.
3 aylık süre içerisinde ilçe merkezi dışında Çataltepe, Başpınar, Adalar, Sucu, Toklucu mahallelerinin asfaltlama çalışmaları biterken bugün Delibekirli mahallesinde asfalt çalışmalarına başlandığını belirten Başkan Yavuz şunları söyledi;
“Çataltepe, Başpınar, Adalar, Sucu, Toklucu mahallelerimizden sonra asfaltlama çalışmaları bugün Delibekirli mahallemizde başladı. Delibekirli mahallemizde mahalle muhtarımız Bestami Boz ve mahalle halkımızla bir araya gelerek mahalle halkımızın sorunlarını dinleyerek hem sohbet ettik hem de yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledik.
Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar toplamda 600 bin m2 kilit taşı döşemesi yapılırken, 100 km’lik de yolun asfaltlanması bitirilmiştir. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan programlar doğrultusunda saatte 220 ton üretim kapasiteli yeni yapılmakta olan asfalt şantiyemizin de faaliyete başlamasıyla birlikte Kırıkhan ilçe merkezi ve diğer bütün mahallelerimizde kilit taşı ve asfaltlama çalışmalarımız devam edecek ve Kırıkhan’da asfaltlanmayan yol kalmayacak.”