BAŞKAN YAVUZ, KIRIKHAN MADENİ SANATKÂRLAR ODASI BAŞKAN SEÇİMİNDE KONUŞTU

31.01.2016 Pazar günü Kırıkhan Esnaf Kefalet Kooperatifi Salonunda düzenlenen, Oda üyelerinin ve Antakya HESOB Başkanı Kadir Teksöz’ün de hazır bulunduğu, Ali Kılıçoğlu ile Ali Buga’nın Kırıkhan Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı olmak için mücadele ettiği seçime onur konuğu olarak katılan Başkan Yavuz, her iki başkan adayına da başarı temennisinde bulunarak salonda bulunanlara Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Milletvekilimiz Mehmet Öntürk’ün çabaları sonucunda Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’tan 2000 kişilik Kapalı Spor Salonu, Olimpik Yüzme Havuzu ve Sportif Sahalar sözünü aldıklarını ayrıca Üniversite ve Kampüs içinse Belediyemiz bünyesindeki 45 dönümlük arazinin tapusunu Bakan Kılıç’a verdiklerini belirtti. 2016 yılında İçerisinde 2 adet sinema salonunun bulunduğu Çok Amaçlı Salon ile Osmanlı Köyü ve Çocuk Köyü Projelerini hayata geçireceklerini belirten Başkan Yavuz, Doğalgaz aboneliği sayısının 7500’ü geçtiğini Doğalgaz’ın Kırıkhan’a getirilmesi hususunda Gaz firmasından söz alındığını, ve ilçemize gaz verilmesi çalışmalarında ilk kazmanın 3 ay sonra vurulacağını söyledi. Ayrıca, İlçemize Araç Muayenesi İstasyonu yapılması için TUV’a yer gösterdiklerini ve Organize Sanayi Bölgesi kurulması ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.