BAŞKAN YAVUZ; “KIRIKHAN HALKININ RAHATLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kırıkhan Belediyesinin Yol ve asfaltlama çalışmaları, Mimar Sinan Mahallesi Toki bölgesi yeni yerleşim alanında devam ediyor.

Kırıkhan genelinde aralıksız olarak yapılan yol ve asfaltlama çalışmalarına ek olarak, yeni yapılaşan bölgelerde yaşamın kolaylaştırılması amacıyla medeniyetin ve gelişimin simgesi olan yol ve çevre düzenleme çalışmalarına, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un da talimatları doğrultusunda başlandı.

Kırıkhan Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce, Toki Bölgesi yeni yerleşim alanında öncelikli olarak Grayder’lerle yol açma, genişletme çalışmalarına başlanırken, öncelikli olarak yol genişletme, düzenleme ve taş kırıklarıyla yolun sertleştirilmesi stabilize çalışmalarının yapılacağını, ilerleyen zamanda ise asfaltlama çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Halkımız; yaptığımız bu çalışmalar neticesinde Kış aylarında yağmur ve çamurdan, Yaz aylarında ise toz ve topraktan kurtulmuş olacak. Yaptığımız hizmetler çerçevesinde Kırıkhan halkının rahatlığı ve memnuniyeti için çalışıyoruz. Halkımiz için daha güzel, daha yaşanılabilir bir Kırıkhan oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Hizmetlerin yapılması ve halkımızla buluşturulmasında halkımızın bizlere gösterdiği anlayış ve teveccüh için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Bölgede yapılan çalışmalardan ise bölge halkı memnuniyetini dile getirirken, mahalle ve sokaklarına yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yavuz’a teşekkür ettiklerini belirtiyorlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM